Energy MT
Energy MT
Facebook   BG  |  EN
Energy MT
Energy MT За насEnergy MTСвободен пазарEnergy MTКонтрагентиEnergy MTК Б Г * Координатор на балансираща групаEnergy MTFAQEnergy MTОтчетиEnergy MTКонтакти Energy MT
  Energy MT Energy MT Energy MT Energy MT Energy MT  
 
Клиенти

Клиенти

КлиентиДоставчициПартньори  

КЦМ АД – комбинатът за цветни метали е един от най-големите производители на цветни и благородни метали на базата на олово и цинк в Югоизточна Европа и Черноморския Регион.

 

РОКА БЪЛГАРИЯ АД е част от група Рока, световен лидер в производството на обзавеждане за баня. 

 

 

АЛКОМЕТ АД – компанията е един от водещите производители на алуминиеви продукти на Балканите.

 

 

 

АКТАВИС БЪЛГАРИЯ АД - заводи Дупница и Троян. Актавис е най-голямата фармацевтична компания в България.

 

ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ ЕАД- лидер в търговията и дистрибуцията на висококачествени горива, полимери и нефтохимикали. Със своите над 200 обекта, веригата бензиностанции ЛУКОЙЛ е най-динамично развиващата се на българския пазар на течни горива.

 

КАСТАМОНУ БЪЛГАРИЯ АД (Габровница АД) е производител на дървени плоскости и талашит с различно покритие, МДФ, ламиниран паркет, масивни дървени плоскости, врати и облицовки за дърво.

 

СКФ БЕРИНГС ЕАД - компанията е част от глобалната мрежа на концерна SKF - лидер в производството и доставката на лагери, уплътнения, мехатроника, системи за мазане и други.

 

 

АМЕТА ХОЛДИНГ АД е утвърден производител на продукти от птиче месо, добре познат на пазара с търговската си марка “Лудогорско пиле.”В групата са дружествата “Фураж Росица”ЕАД и“Пилко”ЕООД.

 

КНАУФ БЪЛГАРИЯ ЕООД – компанията е основана през 1932 г. в Германия, днес е лидер на пет континента като производител и доставчик на продукти с гарантирано качество в сферата на строителството.

 
 
Energy MT
Energy MT

© 2018 Енерджи МТ ЕАД. Всички права запазени

WebDesignBG